N. (Nelleke) op den Brouw, Praktijkverpleegkundige (POH)

 

 

  • De praktijkverpleegkundige houdt spreekuren voor mensen met diabetes mellitus, COPD, astma en hoge bloeddruk. Daarnaast verricht ondersteunende taken voor de huisarts en begeleidt bij het stoppen met roken.

  • De praktijkverleegkundige houdt ook spreekuur voor patienten met hart- en vaatziekten, die daarvoor niet meer onder controle zijn bij een specialist.

  • De praktijkverpleegkundige is betrokken bij de zorg voor (kwetbsare) ouderen. Samen met de huisarts brengt zij in kaart welke ouderen extra zorg nodig hebben , bijvoorbeeld vanwege een kwetsbare gezondheid, verminderde mobiliteit, eenzaamheid of problemen met het geheugen. Soms worden er huisbezoeken gedaan om de situatie in kaart te brengen. De praktijkverpleegkundige overlegt zoodig met de wijkverpleegkundige en/of de mantelzorgers.
    In een complexe situatie zal zij (eventueel samen met de wijkverpleegkundige) een coordinerende rol hebben.

  • De praktijkverpleegkundige werkt voor beide huisartsen  De werkzaamheden die de praktijkverpleegkundige verricht, vallen onder de verantwoordelijkheid van uw huisarts. Wekelijks is er een moment van overleg tussen de huisartsen en de praktijkverpleegkundige.

  • Een praktijkverpleegkundige is een HBO-opgeleide verpleegkundige in de huisartsenzorg.

  • Als u wilt bespreken of de praktijkverpleegkundige iets voor u (of uw naaste/familielid) kan betekenen, neem dan contact op!
    Een afspraak met de praktijkverpleegkundige kunt u maken via de assisitente. Via de assisitente is zij ook telefonisch bereikbaar.

  nelleke
Nelleke op den Brouw 
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend

 

Contact

Telefoon 0180 681266
 

De Spil

Kerkweg 82b
2935 AK Ouderkerk ad IJssel
Telefoon:
0180 681266
Fax:
0180 684774
spoedgevallen:
tel. nr.0180 681266, toets1
email: artsenpraktijk.de.spil@planet.nl
Routebeschrijving >

Advies nodig?

Thuisarts-logo

Informatie gemeente Krimpenerwaard